App.notyfile.se safari
Tryggt köp

För din trygghet

När drömmen blir till verklighet och du bestämmer dig för att köpa din drömbostad har du så mycket roligt att se fram emot. Det är också ett av de viktigaste besluten man tar i livet och vi vill att du ska känna dig trygg med ditt köp.

Din nya bostad är en stor del av ditt framtida liv. Men ibland händer saker i livet som vi inte kan påverka. Med vår Tryggt Köp försäkring som ingår när du köper bostad av oss kan du känna dig trygg hela vägen. Försäkringen täcker dubbla kostnader ifall du inte har lyckats sälja ditt gamla boende vid tillträdet till din nya bostad. Tryggt Köp täcker även eventuella kostnader om du tvingas frånträda köpet vid sjukdom eller dödsfall.

Avbokningsskydd

Försäkringen ersätter upp till 300 000 kr för de kostnader som du är skyldig att betala om du behöver frånträda köpet, om du som köpare eller hemmaboende barn under 18 år drabbas av kritisk sjukdom eller dödsfall.

Dubbelboförsäkring

Försäkringen oMFAttar extra boendekostnader med högst 10 000 kr i månaden om du inte lyckas sälja din nuvarande bostad vid tillträdet av din nya Hökerum Bygg bostad. Den täcker din faktiska boendekostnad under maximalt 12 månader. Försäkringen inleds med en karenstid på tre månader innan ersättning för extra boendekostnader kan utgå.

Company 2022 © All Rights Reserved. Design by Maree fastigheter