App.notyfile.se safari
Råbockevägen, Trollhättan

Sjölanda Lakeview

Sjölanda Lakeview är bostadsrättsföreningen för dig som vill bo utanför centrum med närhet till sjö och natur men behålla alla de bekvämligheter som en bostadsrättsförening har att erbjuda.

Föreningen kommer att bestå av 26 bostäder varav 16 av dem är radhus och 8 stycken är lägenheter. Radhusen är 121 kvadratmeter stora fördelat på två plan med fyra rum och kök. Här erbjuds två badrum, och två altaner, en på var sida huset och en härlig gräsmatta på baksidan.

Lägenheterna är 93 kvadratmeter stora och fördelar sig på fyra rum och kök där fyra av dessa är placerade på markplan med en härlig skyddad altan och en egen gräsmatta. Resterande fyra lägenheterna ligger en trappa upp och har en stor balkong.

Husen är arkitektritade och inredningen är unikt planerad av inredningsarkitekt. Köken är välplanerade och har fullt integrerade vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Badrummen är helkaklade och utrustas med tvätt- och torkmaskin. Bostäderna har gott om förvaringsutrymme med garderober i samtliga sovrum, och förråd utanför bostadsentrén. Lägenheterna utrustas även med ett förråd i bostaden och det stora sovrummet i radhuset har en egen klädkammare med fönster för att möjliggöra för en eventuell avskild arbetsplats i hemmet.

Försäljning pågår

Pris2 250 000 - 2 950 000 kr
Avgift4 250 - 5 371 kr
Storlek93-121m²
Antal Bostäder26
ByggstartQ1 2022
InflyttningQ3 2023
Ejmen Japar
Fastighetsmäklare

ByggstartQ1 2022
InflyttningQ3 2023
Ejmen Japar
Fastighetsmäklare

Boendekostnad

Så här räknar vi
* I månadsavgiften ingår kallvatten, avlopp samt sophantering.
Kostnad för varmvatten,(Bredband/TV), hushållsel och ev bilplatsavgift tillkommer.
Kom ihåg att du också ska amortera på ditt lån.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med följande bindningstider, per 2022-06-30.
3 mån – 2,32 %
1 år – 3,22 %
2 år – 3,86 %
Snitt – 3,13 %

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

BOSTADSVÄLJARE

LÄGENHETSLISTA

BILDER

BILDER

Video

LÄGET

I Sjölanda är det varken långt till fiske, bad eller friluftsliv och här kan du fiska, plocka bär, ta en löprunda eller bara välja att njuta av lugnet. Sjölanda är beläget med närhet till härlig natur och med sjön Trehörningen i fokus. I norra delen av Trehörningen finns en populär badplats med brygga och god standard och här finns möjligheten av avnjuta varma sommardagar. Efter årets badsäsong den 1 september 2021 startar arbetet med att renovera Sjölanda badplats. De kommer bl a att bli nya bryggor, toaletter, trevliga sittplatser, bokningsbar friluftsbastu, grillplatser och ett enklare utegym. Cirka nio kilometer sydost om centrala Trollhättan och cirka tre kilometer norr om Sjuntorp är Sjölanda placerat och här finns både villor för permanent boende men också en del fritidshus och sommarhus. En del boenden ligger med vacker utsikt över sjön medan en del är placerade med skogen som grannskap men oavsett var du bor i Sjölanda har du nära till sjön.

PROJEKTSTATUS

KÖPPROCESSEN​

Vi guidar dig genom stegen till ett tryggt bostadsrättsköp.​

KÖPA OCH ÄGA BOSTADSRÄTT

MEDBESTÄMMANDE, TRYGGHET OCH GEMENSKAP

INREDNINGSVAL

 Känn känslan, att sätta nyckeln i dörren till ditt nya hem, där ingen bott före dig och där du dessutom får möjlighet att vara delaktig i skapandet av ditt nya hem.

KARTA

0

Anmäl intresse
Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så håller vi dig uppdaterad under projektets gång. Din intresseanmälan är inte bindande

Boka lägenhet
Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så håller vi dig uppdaterad under projektets gång. Din bokning är inte bindande

Company 2022 © All Rights Reserved. Design by Maree fastigheter