App.notyfile.se safari
Timrarövägen 12, Österåker

Timrarövägen 12

Lyxigt och unikt fritidshus med häpnadsväckande havsutsikt!


Med ett av Stockholms Skärgårds högsta lägen trånar detta arkitektritade hus med sin milsvida och häpnadsväckande utsikt över havet. Här har arkitekten vågat tagit ut svängarna och blandat lättskött minimalism, spännande byggnadsteknik med en genomtänkt design. Stora maffiga fönsterpartier suddar ut gränsen mellan inne och ute. Den stora terrassen har gott om plats för matbord, loungegrupper och övrig möblering. Här fångar man solen från tidig morgon till solnedgång. Utsikten från hus och terrass bjuder på ett ständigt skådespeleri med Skärgårdens båttrafik, havets vågor samt löv och grönska som ändrar färg med årstiderna. När kvällen kommer finns integrerad belysning i terrassen. Tomten består av kuperad skogsmark och kräver minimalt med skötsel. På tomten finns en vedeldad badtunna. Den stora tomten har gott om plats för byggnation av friggebod och attefallshus, om så önskas. Nära till två fina och barnvänliga badplatser.

Färdigställd

Maree
Maree

Maree
Maree

Boendekostnad

Så här räknar vi
* I månadsavgiften ingår kallvatten, avlopp samt sophantering.
Kostnad för varmvatten,(Bredband/TV), hushållsel och ev bilplatsavgift tillkommer.
Kom ihåg att du också ska amortera på ditt lån.

Lånet är uppdelat i tre lika stora delar med följande bindningstider, per 2022-06-30.
3 mån – 2,32 %
1 år – 3,22 %
2 år – 3,86 %
Snitt – 3,13 %

Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

BOSTADSVÄLJARE

LÄGENHETSLISTA

BILDER

BILDER

Video

LÄGET

Stora Timrarön ligger i Österåkers kommun ca 1 mil nordost om Åkersberga. De flesta av husen på ön nyttjas som fritidshus året runt vilket ger en god gemenskap och på ön finns gemensamma traditioner med midsommarfirande, kräftskivor etc. Rakt över vattnet ligger Linanäs (Ljusterö). Här finns restauranger och sjömack med butik. I närheten finns populära utflyktsmål med tillhörande restauranger och butiker så som Grinda och Vaxholm. Från centrala Stockholm tar det ca 60 minuter att åka ut till ön. Med egen båt tar det ca 5 minuter från fastlandet. Närmaste båthamnar är Skeppsdal, Nykvarn och Dyviks Marina. Dyviks Marina har vinterförvaring, mack och service. Ni kan även smidigt ta er ut med taxibåt. Idag trafikeras Stora Timrarön av Waxholms-bolaget med start från Strömkajen vidare till Skeppsbron, Hasseludden, Gåshaga, Vaxholm och Stora Timrarön.

PROJEKTSTATUS

KÖPPROCESSEN​

Vi guidar dig genom stegen till ett tryggt bostadsrättsköp.​

KÖPA OCH ÄGA BOSTADSRÄTT

MEDBESTÄMMANDE, TRYGGHET OCH GEMENSKAP

INREDNINGSVAL

 Känn känslan, att sätta nyckeln i dörren till ditt nya hem, där ingen bott före dig och där du dessutom får möjlighet att vara delaktig i skapandet av ditt nya hem.

KARTA

0

Anmäl intresse
Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så håller vi dig uppdaterad under projektets gång. Din intresseanmälan är inte bindande

Boka lägenhet
Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så håller vi dig uppdaterad under projektets gång. Din bokning är inte bindande

Company 2022 © All Rights Reserved. Design by Maree fastigheter